Transport GRATUIT pentru comenzi mai mari de 1000 LEI!

Formular de retur – Politici

CITITI CU ATENTIE INAINTE DE A COMPLETA FORMULARUL !

 1. COMPLETATI FORMULARUL DE RETUR CU NUMELE DVS + CONTUL BANCAR
 2. EXPEDIATI COLETUL PE ADRESA NOASTRA (PUNCT DE LUCRU) PRIN ORICE FIRMA DE CURIERAT (CURIERUL TREBUIE SUNAT DE CATRE CLIENT). PLATA RETURULUI SE REALIZEAZA DE CATRE CLIENT( EXPEDITOR)
 3. VA RUGAM ADAUGATI FACTURA PRIMITA IN COLET!
 4. ASTEPTATI CA BANII SA FIE VIRATI IN CONTUL FURNIZAT. TERMENUL DE RETURNARE A BANILOR ESTE INTRE 2 – 20 ZILE LUCRATOARE DIN MOMENTUL PRIMIRII COLETULUI DE CATRE NOI
 5. RETURUL SE REALIZAEAZA DOAR PRIN FIRMA DE CURIERAT ( orice firma) RESPECTAND CONDITIILE MAI SUS MENTIONATE
 6. FACTURA + STORNAREA SE PRIMESC ULTERIOR PE ADRESA DE EMAIL FURNIZATA
 7. Toate produsele contin etichete. Fara eticheta originala, produsul nu se primeste retur. Cutia trebuie sa fie in stare NORMALA (nedeteriorata, nu lipiti cutiile cu scoci). In cazul in care cutia este deteriorata, rupta, lipita – se va retine contravaloarea de 20 Ron din rambursarea sumei totale.
 8. Atentie! Politicile firmei noastre permit UN SINGUR SCHIMB DE PRODUS.
 9. Informatiile se solicita DOAR prin E-MAIL la adresa ISELINDIMITRI@YAHOO.COM.
 10. Pentru schimbarea produsului – coletul se expediaza la adresa de retur. Acesta este procesat, verificat si ulterior se expediaza un alt produs. Costurile transporturilor revin in atributiile clientului.

MULTUMIM.

ADRESA NOASTRA DE RETUR:
BUCURESTI, STRADA EPISCOPIEI NR. 6
ISELIN DIMITRI BRAND SRL
0721506012 (acest numar este DOAR pentru curieri, va rugam sa nu sunati)

FORMULAR RETUR

  Ma incadrez in termenul de 14 zile lucratoare
  Am adaugat factura primita in colet
  Adresa de retur a coletului este : Bucuresti - Strada Episcopiei nr. 6 - Iselin Dimitri SRL - 0721506012

  GRESELI FRECVENTE

  1. FORMULARUL DE RETUR

  Odata completat, acesta este imediat procesat! Nu sunt necesare email-uri si confirmari telefonice suplimentare!!!
  Chiar daca ati achitat cu cardul, ne este necesar contul dvs. intrucat noi nu avem acces la datele dvs. ci firma care intermediaza platile interbancare!!!
  Formularul trebuie completat cu numele + contul aceleiasi persone ! Nu completati numele pe care ati realizat comanda si contul altei persoane!

  2. EXPEDIEREA PRODUSELOR CATRE NOI

  Nu trebuie sa ne sunati sa ne anuntati faptul ca ati expediat. Orice firma de curierat va ajunge cu coletul la sediul nostru in caz ca dvs. puneti adresa corecta.
  Nu sunam noi curierul pentru dvs. Dvs puteti suna orice firma de curierat!

  3. VIRAMENTUL BANILOR

  De ce nu intra instantaneu banii in cont ? – Pentru ca noi nu intram in posesia sumelor instantaneu, ci de 2 ori pe luna, indiferent de metoda de plata( card, cash).

  4. FACTURA

  Cum primesc factura ? Factura se expediaza prin e-mail, pe email- ul furnizat in comanda. Daca din erori de logistica, internet etc, nu primiti factura, va rugam sa o solicitati oricand pe adresa de email: iselindimitri@yahoo.com

  RETURUL PRODUSELOR

  Condiții generale privind returul produselor vândute de Iselin Dimitri Brand:
  • Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate către dvs. Returul se face cu etichetele inițiale și sigiliile intacte precum și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
  • Produsul trebuie să fie însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat. Produsul trebuie returnat in CUTIA ORIGINALA.
  • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate modificări, cele care prezintă urme de uzură sau folosire, pete, rupturi, zgârieturi sau dacă produselor le lipsesc accesorii.
  • Daca în coletul de retur se află produse diferite față de cele din formularul completat, după verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzată.
  • Cumparatorul are dreptul să sa returneze un produs în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri în afara celor de livrare cu excepția produselor prezentate la articolul 8.2 din prezentul regulament. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs expiră în termen de 14 zile calculate la ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a produsului.
  • Procedura de retur este disponibilă numai prin intermediul unui serviciu de curierat iar Iselin Dimitri Brand nu va accepta livrarea personală a produselor returnate.
  • Costurile aferente serviciului de livrare pentru procedura de returnare a produselor sunt în sarcina exclusivă a cumpărătorului, indiferent de motivul pentru care se returnează produsul.
  • Expedierea coletului de retur se va face NUMAI CU RESPECTAREA OPTIUNII DE VERIFICARE A COLETULUI de către Iselin Dimitri Brand la livrare, IN PREZENTA CURIERULUI. În cazul în care produsul nu îndeplinește condițiile prevăzute mai sus la articolul 8.1, Iselin Dimitri nu va accepta coletul și nu va rambursa cumpărătorului contravaloarea produsului/produselor care nu corespund, acesta urmând a fi restituit expeditorului.
  • Iselin Dimitri Brand va înregistra audio-video toată procedura de desfacere a coletului care conține produse returnate și toată procedura de verificare, urmând a păstra înregistrările în arhiva sa pentru o perioadă de 3 ani în scop probator.
  • Cumpărătorul are posibilitatea de a solicita returul cu schimbul dimensiunii produsului achizitionat sau schimbul cu un alt produs. În acest caz cumpărătorul va suporta taxele serviciului de curierat și diferența de preț în cazul în care produsele pe care Iselin Dimitri urmează să le livreze depășesc valoarea produselor schimbate.

  Termenul de returnare a banilor:

  • Pentru produsele returnate, termenul de returnare a banilor este intre 2-20 zile lucratoare, de la data la care Iselin Dimitri Brand a recepționat produsul returnat.
  • Pentru produsele care au fost returnate pentru ca au fost livrate greșit sau au fost deteriorate din transport, termenul de rambursare a banilor este stabilit de comun acord între Iselin Dimitri Brand și cumpărător;
  • Pentru produsele care au fost returnate in conditii neconforme si pentru care nu s-au respectat conditiile de retur precizate mai sus, Iselin Dimitri Brand își rezervă dreptul (in conformitate cu OUG 134/2014) de a refuza recepția acestora și implicit, returnarea banilor cumpărătorului.

  Modalitati de plata:
  Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

  • pentru Comenzile achitate cu card online -> prin restituire în contul din care a fost efectuată plata si mentionat in formularul de retur.
  • pentru Comenzile achitate cu OP/ramburs -> prin virament bancar în contul clientului mentionat in formularul de retur.
  Condiții speciale privind returul unor categorii speciale de produse comercializate de Iselin Dimitri Brand:
  • În cazul în care se returnează produse personalizate, conform solicitărilor cumpărătoului, respectiv conform unor dimensiuni personalizate sau cuprinzând broderii speciale sau alte modificări efectuate, la cerere, asupra produsului, Iselin Dimitri Brand va reține 50% din valoarea produsului, având în vedere imposibilitatea de a revinde ulterior produsul.
  • În cazul în care se returnează o comandă personalizată din categoria mărimilor 42-44 Iselin Dimitri Brand va reține 50% din valoarea produsului, având în vedere imposibilitatea de a revinde ulterior produsul, din cauza cererii reduse cu privire la aceste mărimi.
  • Cumpărătorul poate renunța la decizia de retur și după ce produsul returnat a intrat in posesia Iselin Dimitri Brand. In acest caz costurile de returnare sau relocare a produsului suntîn sarcina cumpărătorului, acesta având obligația de a achita valoarea integrală a produsului.
  Inchide
  Autentificare
  Inchide
  Cos (0)

  No products in the cart. No products in the cart.

  Inchide